nuffnang

April 25, 2012

MySweetItems!

Ahh! balik ja dari kelas intersesi anatomy pagi tadi gua terus on laptop! apa nak dibuatnya pon ni? bosan nya. sambil jari jemari jantan gua bermain-main dengan  si tetikus hitam  ni! geledah punya geledah gua jumpa ni! 


ehh.. korang nak tau tak apa gua jumpa? ok .. jum kelik "read more" kat bawah nih!


Nih haa!! ohh comelnya dia ditingkap! ahhh~







Ohh sweet bukan?.. ni la satu2 harta peribadi yang sangat gua sayang! henpon ni pon dapat dari member sekolah rendah gua! 

Kisahnya macam ni : henpon gua yang abang gua kasi ke gua dah rosak! tak boleh nak cas batery! hampir 2 minggu jugak gua abaikan Henpon mahal tuh! tetiba satu malam yg hening! member gua datang rumah sambil menempelak ke gua!

Member : Woitt!! hang pi mana? Amboi! susah aih nak kontek anak VVIP nih! jum la pi lepak Char Kow tewww nuh! depa dok tunggu hang! 

Gua: haa.. mana aku tau depa ada sana! len kali msg la!

Member : Okay Fine! Sms~ (muka malas nak nasihatkan gua)

Then, gua pon tanpa melengah-lengahkan masa  terus membonceng motosikal milik member gua! dalam masa yg sama gua nampak member gua menyeluk saku! dan mengeluarkan sesuatu!

dengan muka gentlemen datang kat gua!

"Bro! nahh! amik ni .. pakai! jangan tak pakai. senang aku nak kontek hang nnt! tapi ingat.. ni henpon first aku pakai. so.. pakai elok2 ! "

hampir bertahun2 lamanya henpon lu berjasa pada gua! dari gua takda buah ati! sampai gua ada buah ati! 
tapi.. apa boleh buat! kun fa ya kun! bila Allah kata jadi! maka jadi lah! then bila Allah kata Hilang! maka hilang lah.. semua atas takdir ilahi! kita sebagai hamba sepatutnya cuba untuk be strong! dlm apa jua keadaan.

Bytheway! kata-kata dia yg terakhir tuh buat aku sedu sedan bila menatapi gambar2 kat bawah ni! Sorry bro. Gua telah menghilang kan henpon first lu!

Sorryyyy!!! thseee.. thsee..tsee ..

           thanxs alott dear! kerana telah banyak berjasa untuk aku! ! !



4 comments:

ajie_harini said...

santik nya cover hp!

FaiZaH Fyn said...

style doe gambar last tu

Black Jeepsu said...

well

Minah Kerek said...

ce bagi blackberry.waa,xlepas rasanya hp tu kan? :D gurau maaa ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...