nuffnang

May 3, 2012

Cara mudah bina SIX-PACK

Pening memikirkan bagaimana mahu membina otot-otot maskulin ditubuh anda? sekarang tak perlu lagi risau. Hanya dengan Rm2.80 korang boleh bina Six-pack diperut tanpa perlukan masa yang lama..

tak percaya? jum tengok camana nak buat!!!



sebelum



selepas

Caranya- beli ja Roti Ban inti kelapa kat kedai, amik salotape. dan tape kan diperut kering anda! mudah kan?! pakai T-Shirt Fix skit! then keluar jalan2 kat KLCC


Im sexy and I know it! hehehe

11 comments:

Prettywrite said...

wakaka..jahatnyo lah tips..guno roti butuk ruponyo..sedak wat cicoh air teh la gtu gak..haha

Black Jeepsu said...

haaa.. sedap gk tuh..

si robot comel said...

Bhahaa,6 pax tu :D

Ainnz Abiggaill said...

HAHAHAHAAHAHAHA!!! Gila , gila

KorN said...

6pack kan...

Black Jeepsu said...

korn : balik try la tuh! adoi

cik marikh said...

ayakkkk!
yg pompuan2 pon boleh ade 6pack dengan adanya tip ko nih, huhuuuu...=.="

Black Jeepsu said...

cik marikh : jgn balik try plak.. hehhe :)

Beckhrooy said...

kalau lukis pakai marker bgus lgi he2

lyana kamal said...

Hahahahaha, asalkan boleh je ;D
pinjam tuto ni ea. nak kasi kat boypren yang baru ade two pack.kuikuiii

gadis kaca mata said...

Hahaha~
entri yg buat saya ketawa dan automatik hilang mengantuk... ngaaaa~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...