nuffnang

May 13, 2012

16 Jam 21 Minit saja lagi #

Aku memandang kalender 2012 yang ditempek di dinding bilik aku. Tarikh 14.5 dibulatkan. Hari ni dah 13 haribulan, 5.21 petang, bermakna tinggal 16 jam 21 minit saja lagi untuk aku menduduki exam Anatomy&Physiology. Dengan berakhirnya exam tersebut bermakna aku telah bebas dari penjajahan serta penderaan subjek biology terhadap fizikal dan mental aku. Dan bermakna aku boleh balik ke kawasan rumah setinggan di Utara semenanjung. Serta bakal bertemu dengan seorang wanita bernama Che Enson Binti Kasim. Wanita yang namanya tercatat sepanjang hidup aku. Akhirnya. (selamat tinggal bloggers buat seketika )


14 comments:

Adilah Binti Rostam said...

Good luck ye. :)

Munirah Shamsudin said...

Best of luck.

aku baru nak start exam.
nasib budak sekolah menengah cemni ah cis betul lah

Niza Romli said...

kampung kt mana?

Aliff Haikal said...

nak balik kedah lettew :3

Jai Montana said...

good luck 4 the exam brooo... ;-)

Ainnz Abiggaill said...

GOOD LUCK!!!!!!!!!!!! :D

Dila Azie said...

Countdown (:

cha'e said...

selamat tinggal jugak buat seketika. :)) ahaha

wawa meiko said...

Best of LUCK ! :)

anie said...

selamat perjalanan

Izzuddin Fauzi said...

Hahaha... Goodluck for anp... :D

Black Jeepsu said...

Tenkiu semua! hehee.. sehari dua nih agak busy bercuti.. hahhaha.. hari ini kembali menulis..

angah salamah said...

jenuh kan exam dr tadika sampy la kt ipt...

mirakuru said...

x payah la nak selamat tinggal segala...wat cm umah x dak tenet ja....welcome home!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...