nuffnang

October 5, 2011

Jejaka paling jambu 2011



Perggghhh!!! naik nyilu aku rasa usyar pic budak jambu nih!

Tapi mmg kenyataan.. beliau sangat jambu.. banyang kan pic macamni..
5 minit upload dalam fesbuk! 850 komen! 10087 like..! perghh!!

muka kacukan Chinese.. Melayu.. Siam kelantan.. dan peranakan Baba Nyonya!
mau tak jambu!!!! AHAHAHAHA

SEJARAH KEJAMBUANYA :

Okay sekarang aku ceritakan sikit la background jambu dia nih..
dulu.. brader ni.. Abang besar kat selatan thailand.. kemudian dia dikejar polis lalu berlari-lari anak masuk sempadan kelantan.. kemudian berlari-lari itik masuk ke pekan china.. lepas tuh dia berjumpa dengan seorang Taiko Tai Lehin Area sungai buluh...

masa tuh! depa sama-sama naik! sama-sama kuat! caya tak???? caya tak???tak caya?? ok jum gua bawak lu orang usyar ..

DINNER ORANG-ORANG BESAR KONGSI GELAP MERU -Di MERU CLUB HALL

Ketibaan kumpulan-kumpulan kongsi gelap di Kawasan Meru

Yang berdahi luas ini TAIKO TAI LEHIN bersama orang kanannya SAHLAN the blues


Taiko besar bersama bininya yang juga besar..




Taiko Lehin bersama Konco-konco area utara.. Kemal, Sahlan the blues dan Jim
Persidangan ketua-ketua kongsi gelap..

Bersama bini-bini besar dan ganster mereka

Jailee (Abang besar yang mengusahakn perladangan daun teh hijau di kulim)

Turut jugak dihadiri oleh seorang ratu gelek Arab (Ana donut and the gangster)

Budakkacamata Band

Bini-bini pertama mereka yang muslimah dn berkarier

Bini-Bini kedua.. ke tiga.. ke empat mereka yang ganster

Razaska, Tumulak, Adam jamblus

Errr... wanita ini masih tidak diketahui identiti kongsi gelapnya..
mungkin seorang cleaner biasa.. yang tersesat dalam meeting kali ini..

Errr.. ini pon.. sesat! pelancung dari negara Korea yang sempat menyibuk!

Abang LongSong (Baju naga) area : paya jaras bersama president baru Kelab Jururawat


Abanglongsong bersama Konco-konconya sedang melantak tak hingat dunia punya!

INI?? errr.. pelayan, penyambut tetamu.. dan tukang sapu! haha

Taupek Bahahahar.. Bersama bini-bininya

"Haloo..haloo.. okay dinner sudah habessss!!!"


THE END



6 comments:

SAKINAH REDUAN said...

kalau letak pic ko msti ramai ske....

Black Jeepsu said...

tak bolehhh....

shila said...

WALAWEH..!!! Bersama bini-bini besar dan ganster mereka & Bini-bini pertama mereka yang muslimah dn berkarier ... ngek la ko... x boleh belah.. mau golek lam gaung aq gelak ..

one_ny said...

terbaik la ko punye story ni..hehe..

honeydewsweet said...

pic ak xde pon huhuhu

Black Jeepsu said...

aku adapat cari gambaq hang pon.. mana aku taw.. hahahaha.. aku pon curik kat fesbuk.. nnmpak ja aku rembat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...