nuffnang

January 17, 2012

Tanya :

Hi
emm.. awak dah solat?
dah mandi belum ni?
makan tak tadi?
makan apa?


ok, sekarang buat apa?
nengok cerita?
cerita apa?
oh.. siapa lagi yang nengok?
best ka?

kat mana sekarang?
tak nampak pon.. buat apa tadi?

em.. tak update blog?
dah lama kan tak update blog?
kenapa tak update blog?
takda masa eh?

em.. awak okay tak ni?
sakit perut lagi?

sekarang dekat bilik ka?
oh.. mana yang lain?

tengah buat apa ja ni ?
dah baca handout untuk test nanti?
assignment dah siap?
oh.. assignment apa?
esok pagi ada kelas tak?

eh.. dah nak tido ka?
dah pakai stoking?
dah baca doa tido?

takmau tanya saya apa-apa ka?

tapa laa... lagipon saya dah habis soalan dah untuk tanya awak! hee

s e l a m a t m a l a m
:)

"Semoga celik saja pagi besok!
harimu bertambah ceria! "

3 comments:

mira maisara said...

awek kau la nie kan tanye cam2..ahaaha

Black Jeepsu said...

ehh.. mana ada la...

N.A.B.I.L. said...

ya la 2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...